100 jaar Titanic. Het verhaal van de Belgen en de Nederlanders Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Op 14 april 1912 ging de Titanic ten onder. Dit boek reconstrueert de lotgevallen van de 30 Belgen en Nederlanders in woord én beeld. Journalist Dirk Musschoot is de expert in de lage landen over het lot van de Belgische en Nederlandse passagiers op de Titanic. Sinds meer dan 25 jaar consulteert hij hierover archieven en bronnen in binnen- en buitenland. Het verhaal van onze 27 landgenoten en drie Nederlanders werd nooit zo volledig verteld. De meeste Belgen waren arme werklui, op zoek naar een beter leven in Amerika. Een van de Nederlanders die mee reisde was George Reuchlin, directeur van de concurrerende Holland-Amerikalijn. Meer dan 300 unieke en vaak nooit gepubliceerde illustraties brengen hun lot op een ontroerende manier in beeld. Van originele postkaarten, brieven en foto’s tot en met een authentieke ‘body tag’. Een geïllustreerde opvolger van de bestseller Vlamingen op de Titanic.100 jaar Titanic. Het verhaal van de Belgen en de Nederlanders

Stažení 100 jaar Titanic. Het verhaal van de Belgen en de Nederlanders zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789020993059

  Publicatiedatum
  :

  07/07/2017

  Pagina’s
  :

  264

  Uitgever
  :

  Lannoo

  Ondertitel
  :

  het verhaal van de Belgen en de Nederlanders

  Extra
  :

  100 jaar Titanic

  Gewicht
  :

  1362 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  267 mm x 218 mm x 26 mm

  Editie
  :

  1e editie