14-18 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Hoe is de Eerste Wereldoorlog in België vastgelopen? Hoe was het vier jaar lang niet mogelijk om het front aan de IJzer en bij Ieper te doorbreken? Hoe is het eigen Belgische leger de oorlog doorgekomen? Deze en tal van andere vragen krijgen een concreet antwoord in 14-18. Oorlog in België, het ultieme overzichtswerk over het militaire verloop van het grootste en bloedigste conflict dat ooit op Belgische bodem uitgevochten is. Van de forten rond Luik en de slag aan de IJzer, over de loopgraven voor Ieper tot de slag van Passendale:  voor het eerst worden alle militaire operaties waar Belgische troepen bij betrokken waren of die zich voltrokken op Belgisch grondgebied in één boek besproken. Bovendien worden de militaire gebeurtenissen in een ruimere Belgische en internationale context geplaatst. De kleine feiten en grote gebeurtenissen worden voorzien van bijna 400 unieke, vaak nooit eerder gepubliceerde illustraties en meer dan 50 kaarten. De schrijvers van het boek zijn stuk voor stuk specialisten ter zake. Met 14-18. Oorlog in België maakten ze een belangrijke synthese, wetenschappelijk onderbouwd en toegankelijk voor een breed publiek, onmisbaar voor al wie interesse heeft in de grote oorlog.14-18

Stažení 14-18 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789058269904

  Publicatiedatum
  :

  14/11/2015

  Pagina’s
  :

  320

  Uitgever
  :

  Davidsfonds

  Ondertitel
  :

  oorlog in Belgie

  Gewicht
  :

  3155 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  289 mm x 237 mm x 50 mm

  Editie
  :

  3e editie