Aan mijn zijde Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

In dit boek vertelt Hiemstra in korte verhalen over haar belevenissen met Ryan, haar beschermengel. Ze begint met de zeer persoonlijke ontmoeting, waarmee ze de lezer verrast met korte, beeldende zinnen. Doordat haar omgeving sceptisch reageerde, wint ze al direct de sympathie van de lezer. Ze neemt je mee door haar leven, en al zijn sommige verhalen best heftig, ze eindigt altijd met een positieve noot waardoor het boek licht blijft. De geur van jasmijn loopt als een rode draad door de verhalen en staat sterk als een metafoor voor Ryan. Ze zet zich sterk af tegen het zweverige imago wat de paranormale wereld heeft, maar sluit Ryan in haar hart. Wat zal ze doen als ze voor de keuze komt te staan, kiest ze voor Ryan of…?Aan mijn zijde

Stažení Aan mijn zijde zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789402244045

  Publicatiedatum
  :

  27/03/2018

  Pagina’s
  :

  186

  Uitgever
  :

  Boekscout VOF

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Editie
  :

  1e editie