Aangifte vennootschapsbelasting 2017 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Deze publicatie geeft een grondige bespreking van de vennootschapsbelasting aan de hand van het aangifteformulier. De keuze om de materie te benaderen vanuit de technische benadering (de zogenaamde acht bewerkingen) is ingegeven door de vaststelling dat men in de meeste gevallen in eerste instantie in aanmerking komt met de vennootschapsbelasting via het aangifteformulier.

Eerst wordt het toepassingsgebied van de vennootschapsbelasting onderzocht, waarna de verschillende vakken van de aangifte grondig worden uitgediept. Hierin wordt de nodige aandacht besteed aan de interactie met het boekhoudrecht en boekhoudtechniek. Een goed inzicht in deze materies is een conditio sine qua non voor een goed begrip van de vennootschapsbelasting. Waar nodig voor een goed begrip van de materie, wordt tevens kort ingegaan op de andere belastingen (voornamelijk btw en registratierechten) en het vennootschapsrecht. In de tekst wordt op verschillende plaatsen verwezen naar aanbevolen literatuur voor verdere uitdieping of studie van bepaalde problemen.

Door deze unieke aanpak, is het boek veel meer dan een traditionele belastingalmanak – die traditioneel slechts beperkt wordt geconsulteerd – maar kan het boek het hele jaar door als handboek worden gebruikt.

Deze uitgave is onmisbaar voor elke beoefenaar van een boekhoudkundig beroep. Met zijn talrijke verwijzingen naar fiscale rechtspraak vormt het ook een zeer waardevol naslagwerk voor fiscale juristen.

Jaarlijks verschijnt een nieuwe, bijgewerkte, versie. Met het abonnement ontvangt u automatisch de nieuwe versie zodra deze verschijnt en profiteert u van het voordelige tarief van € 114,75 in plaats van € 135,- voor een enkel exemplaar.

Over de auteurs
Philippe Salens en Christ Taghon zijn zaakvoerder van het kantoor Cnockaert & Salens. Dit kantoor legt zich toe op het verstrekken van fiscaal en juridisch advies aan ondernemingen, hun bedrijfsleiders en aandeelhouders en hun raadgevers (boekhouders, accountants, advocaten, notarissen, …).Aangifte vennootschapsbelasting 2017

Stažení Aangifte vennootschapsbelasting 2017 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789046608777

  Publicatiedatum
  :

  17/05/2017

  Pagina’s
  :

  1303

  Uitgever
  :

  Maklu Uitgevers

  Titel serie
  :

  Reeks Beroepsvereniging voor Boekhoudkundige Beroepen

  Nummer in serie
  :

  3

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240

  Editie
  :

  1e editie