Arbeidsrecht Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Wilt u als arbeidsrechtspecialist snel tot de kern van de wet- en regelgeving op uw vakgebied doordringen? Met de negende druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Arbeidsrecht heeft u via de ruim 700 korte en heldere commentaren snel antwoord op alle vragen. Tekst <(>&<)> Commentaar Arbeidsrecht biedt u de belangrijkste arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving. De negende druk bevat veel wijzigingen, waaronder: · Toevoeging lid 13 bij art. 7:668a BW (nieuwe keten begint na drie maanden i.p.v. zes maanden) · Toevoeging art. 7:658c BW (benadelingsverbod t.o.v. mensen die beroep hebben gedaan op de Wet huis voor klokkenluiders) · De Wet op de ondernemingsraden (WOR) per 1 oktober 2016 (uitbreiding instemmingsrecht van de OR met betrekking tot pensioenovereenkomsten) · De per 14 juni 2016 gewijzigde Wet gelijke behandeling op grond van handicap of chronische ziekte (WGBHCZ) · De per 18 juni 2016 gewijzigde Wet op het algemeen verbindend en het onverbindend verklaren van bepalingen van collectieve arbeidsovereenkomsten (Wet AVV) · De vervanging van de Wet arbeidsvoorwaarden grensoverschrijdende arbeid (WAGA) door de WagwEU. De auteurs, topjuristen uit de praktijk, hebben het commentaar vernieuwd naar de stand van 1 juli 2016. De wetgeving is ook opgenomen naar de stand van 1 juli 2016; de Wet op de ondernemingsraden is zelfs gebaseerd op de versie van 1 oktober 2016.Arbeidsrecht

Stažení Arbeidsrecht zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013136982

  Publicatiedatum
  :

  15/11/2016

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer Nederland B.V.

  Titel serie
  :

  Tekst & Commentaar

  Gewicht
  :

  996 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  187 mm x 134 mm x 53 mm

  Editie
  :

  9e editie