Asser 7-VII Maatschap, vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

In deze achtste druk wordt de huidige wettelijke regeling betreffende de maatschap, de vennootschap onder firma en de commanditaire vennootschap besproken. Deze dateert uit 1838 en is sterk verouderd. Slechts incidenteel zijn nieuwe wettelijke wijzigingen en aanvullingen doorgevoerd. De laatste materiële wijzigingen hangen samen met de invoering van het nieuw burgerlijk wetboek in 1992. Omdat de wettelijke regeling zo gedateerd is, wordt een belangrijk deel van het recht inzake de personenvennootschappen aangevuld en gevormd door rechtspraak en literatuur. Die rechtspraak en literatuur wordt uitgebreid besproken en in de relatie gebracht met de wettelijke regeling. De Maatschap, vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap wordt thans bewerkt door prof. mr. M. van Olffen. Deze publicatie biedt actueel inzicht in de maatschap, de vennootschap onder firma en de commanditaire vennootschap. De wettelijke regeling, literatuur en rechtspraak worden met elkaar in verband gebracht. De maatschap, VOF en CV zijn belangrijke rechtsvormen voor de motor van het bedrijfsleven, het midden-en kleinbedrijf. Maar ook hele grote en complexe organisaties kiezen regelmatig voor de rechtsvorm van de personenvennootschap. In de laatste jaren is veel rechtspraak verschenen die de personenvennootschap andere inhoud heeft gegeven. Deze uitgave geeft een duidelijk en overzichtelijk beeld van alle regels die de personenvennootschap en haar gebruikers regarderen. Deze publicatie onderscheidt zich van andere uitgaven in de markt omdat naast de bestaande regeling ook veel aandacht wordt besteed aan de historische ontwikkeling van de maatschap, de vof en de cv. Deze uitgave is met name bedoeld voor de advocatuur, het notariaat, de belasting adviespraktijk, de accountancy, organisatieadviseurs, rechters, studenten en het bedrijfsleven.Asser 7-VII Maatschap, vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap

Stažení Asser 7-VII Maatschap, vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013125856

  Publicatiedatum
  :

  04/07/2017

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Kluwer BV

  Ondertitel
  :

  Bijzondere overeenkomsten

  Extra
  :

  Asser 5-V Maatschap, vennootschap onder firma, comm. vennootschap

  Gewicht
  :

  891 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  249 mm x 167 mm x 30 mm

  Editie
  :

  8e editie