Atlas van imaginaire landen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een reis door ruimte en tijd langs mythische landen Eeuwenlang hebben legendes en mythes leven gegeven aan verafgelegen landen en continenten, mysterieuze koninkrijken en vreemde mensen. Deze nieuwe poëtische atlas neemt je mee op een fascinerende reis langs 34 mythische plaatsen en brengt hun geschiedenis – echt of verzonnen – weer tot leven, gebaseerd op oude mythes of getuigenissen van zeevaarders en veroveraars. Van Cythera – thuis van liefdesgodin Afrodite – tot Kreta, waar Theseus vocht met de minotaurus. Naar het Oosten in de voetsporen van Marco Polo en zijn verhalen over luxueuze paleizen en parels als Cathay, Cipangu… en Afrika met het koninkrijk van Sheba en Congo, het land van melk en honing. Tot de legendarische plaatsen uit de Nieuwe wereld, zoals het land van de Amazones en El Dorado.Atlas van imaginaire landen

Stažení Atlas van imaginaire landen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401435802

  Publicatiedatum
  :

  20/09/2016

  Pagina’s
  :

  144

  Uitgever
  :

  Lannoo

  Gewicht
  :

  602 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  270 mm x 200 mm x 20 mm

  Editie
  :

  1e editie