Beatrix Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Met geactualiseerde epiloog ter gelegenheid van Beatrix 80e verjaardag

‘Meeslepend en ontroerend. Zonder meer het beste boek over Beatrix ooit.’ – Annejet van der Zijl

‘We gaan het serieus aanpakken,’ zei Beatrix vlak voor ze de troon besteeg. Serieuzer dan haar ouders, die de monarchie met hun huwelijk van onzekerheid en nonchalance aan het wankelen hadden gebracht. Met bijna benauwende plichtsbetrachting, een bedachtzame echtgenoot en God als ‘schild ende betrouwen’ stuurde Beatrix het koningschap naar kalme wateren.
Tot het jaar 2000. Toen begonnen de zware jaren, waarin haar man en haar ouders stierven, waarin haar Huis ineens toneel werd van de ene affaire na de andere en waarin het ooit zo Oranjegezinde volk een beweging omarmde die zij verafschuwde en die haar afwees.
Jutta Chorus schetst het portret van Beatrix vanaf haar jeugd tot en met de zware jaren. Uit tientallen gesprekken met betrokkenen komt een vrouw naar voren die in tegenspoed het uiterste van zichzelf en haar omgeving vraagt. Maar tegen welke prijs?Beatrix

Stažení Beatrix zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789045034959

  Publicatiedatum
  :

  19/04/2017

  Pagina’s
  :

  344

  Uitgever
  :

  Atlas Contact

  Ondertitel
  :

  dwars door alle weerstand heen

  Gewicht
  :

  450 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  210 mm x 135 mm x 21 mm

  Editie
  :

  7e editie