Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst! Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

“Behaalde resultaten zijn wél een garantie voor je toekomst! geeft een duidelijk beeld van de stappen die je zou moeten volgen om een goede sollicitatie procedure te doorlopen met daardoor een hogere succes factor voor een baan.” Bas van der Heijden – ZZG Zorggroep

“Solliciteren is een vak dat in geen enkele fase van de wedstrijd onderschat mag worden. Martijn Nas snapt dit als geen ander en neemt de lezer als een winnende coach mee naar de eindstreep!”Ron Steenkuijl – Commercieel Directeur Asito BV.

“Dit boek gaat verder dan solliciteren. Het leert je hoe jezelf te presenteren en is bruikbaar in in zoveel situaties” Mark Postma – Adviseur mobiliteit onder andere bij PostNL en Essent

En dan zegt je uitgever tegen je: Martijn, zet jezelf met een foto op de voorkant van het boek. Je lezers moeten zich zelf immers ook presenteren voor een sollicitatie. Dat was even slikken, maar hij had wel gelijk. Het blijft een stap om jezelf te presenteren. Martijn Nas – de auteur van dit boekBehaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst!

Stažení Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst! zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789491203114

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  91

  Uitgever
  :

  DE WITTE RIDDERS

  Ondertitel
  :

  stap voor stap werken aan een nieuwe baan

  Extra
  :

  Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst!

  Gewicht
  :

  162 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  200 mm x 135 mm x 8 mm

  Editie
  :

  1e editie