Belgisch boekhoudrecht Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dit boek omvat een gedetailleerde beschrijving van de regelgeving inzake boekhouden en financiële rapportering conform het Belgische boekhoud – kundige referentiestelsel (inclusief de adviezen van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen). Het boek legt het ‘wettelijk’ kader uit van waaruit in België de jaarrekeningen van ondernemingen en verenigingen en stichtingen ontstaan.

Deze tweede editie werd geactualiseerd rekening houdende met de wet en het KB van 18 december 2015 tot implementatie van de Europese Boekhoudrichtlijn in de Belgische regelgeving.Belgisch boekhoudrecht

Stažení Belgisch boekhoudrecht zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789400006263

  Publicatiedatum
  :

  09/09/2016

  Pagina’s
  :

  576

  Uitgever
  :

  Intersentia

  Titel serie
  :

  Handboek boekhouden

  Ondertitel
  :

  de algemeen aanvaarde boekhoudbeginselen en financiële rapporteringstandaarden voor ondernemingen en (internationale) verenigingen en stichtingen in België

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Editie
  :

  2e editie