Biografieen VI Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dit zesde deel van de Biografieën van Plutarchus van Chaironeia (46-120 n.C.) bevat de levensbeschrijvingen van Aristeides, Cato Maior, Cato Minor, Fokion van Athene, Galba en Otho. Aristeides was een belangrijke politicus ten tijde van de Perzische Oorlogen en tegenspeler van Themistokles. Fokion leefde ca. 150 jaar later en verzette zich tegen het anti-Macedonische beleid van de grote redenaar Demosthenes. Het mocht hem echter niet baten: hij werd door de Macedoniërs geëxecuteerd. De aartsconservatieve Cato zorgde voor de ondergang van Carthago in 146 v.C. en zijn achterkleinzoon met dezelfde naam pleegde in de buurt van hetzelfde Carthago, in Utica, zelfmoord in zijn strijd tegen Caesar. De twee Romeinse keizers Galba en Otho, de eerste keizers die door het leger op het schild waren gehesen, volgden Nero op in het chaotische “driekeizerjaar” 69 n.C., maar hadden weinig plezier van hun uitverkiezing.Biografieen VI

Stažení Biografieen VI zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789076792309

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  272

  Uitgever
  :

  CHAIRONEIA

  Titel serie
  :

  Maior-serie Biografieën

  Nummer in serie
  :

  6

  Ondertitel
  :

  aristeides, Cato Maior,Phokion, Cato Minor, Galba, Otho

  Extra
  :

  Maior-serie Biografieën BIOGRAFIEËN VI

  Gewicht
  :

  482 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 155 mm x 17 mm

  Editie
  :

  1e editie