Biografieen VIII Theseus, Romulus, Solon, Publicola, Kimon, Lucullus, Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dit achtste deel van de Biografieën van Plutarchus van Chaironeia (46-120 n.C.) bevat de levensbeschrijvingen van Theseus, Romulus, Solon, Publicola, Kimon en Lucullus. Theseus, de legendarisch held van Athene, en Romulus de stichter van Rome leefden in zo’n grijs verleden dat mythes en sagen de historiciteit verduisteren. Ook met Publicola zijn beroemde Romeinse sagen verbonden. Met Solon, wetgever van Athene, belanden we in de geschreven geschiedenis. Kimon en Lucullus waren beroemde generaals van respectievelijk Athene en Rome, die het beiden opnamen tegen de oosterse rijken van Perzen en Armeniërs. Plutarchus betoont zich weer een meester in spannende en verbijsterende verhalen.Biografieen VIII Theseus, Romulus, Solon, Publicola, Kimon, Lucullus,

Stažení Biografieen VIII Theseus, Romulus, Solon, Publicola, Kimon, Lucullus, zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789076792408

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  302

  Uitgever
  :

  CHAIRONEIA

  Titel serie
  :

  Maior-serie Biografieën

  Nummer in serie
  :

  8

  Extra
  :

  Maior-serie Biografieën Plutarchus Biografieën VIII, Theseus, Romulus, Solon, Publicola, Kimon, Lucullus

  Gewicht
  :

  526 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 155 mm x 19 mm

  Editie
  :

  1e editie