Bronnen internationale bescherming van de rechten van de mens Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dit boek omvat een selectie van de voornaamste bronnen van de internationale bescherming van de rechten van de mens die voor de Belgische en Nederlandse rechtsbeoefenaar ?n student van belang zijn. In deel I zijn de belangrijkste historische teksten opgenomen die verband houden met de rechten van de mens, zoals de Magna Carta, de Bill of Rights, de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring en de revolutionaire Franse verklaring van de rechten van de mens en de burger. Deel II bestrijkt het universele systeem van mensenrechtenbescherming: de Verenigde Naties, de Internationale Arbeidsorganisatie en de Internationale Commissie van Juristen. In deel III komt het Europese systeem van mensenrechtenbescherming aan bod: de Raad van Europa, de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa en de Europese Unie. De andere regionale systemen worden behandeld in deel IV: het Interamerikaanse systeem, het Afrikaanse systeem en de overige regionale initiatieven. De mensenrechtenbescherming in Belgi? komt aan bod in deel V, terwijl de Nederlandse wetgeving inzake mensenrechtenbescherming in deel VI de revue passeert. In het laatste deel van dit bronnenboek worden de systemen in enkele westerse landen (Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika) opgelijst.
Waar een Nederlandstalige versie van de documenten beschikbaar is, is deze opgenomen. Een gedetailleerde inhoudstafel, een chronologisch en een trefwoordenregister vergemakkelijken het gebruik van dit boek.
Dit bronnenboek is niet alleen een waardevol en nuttig naslagwerk voor studenten in Nederland en Vlaanderen, maar tevens voor iedere praktijkjurist die met deze belangrijke problematiek in contact komt.Bronnen internationale bescherming van de rechten van de mens

Stažení Bronnen internationale bescherming van de rechten van de mens zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789400000407

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  815

  Uitgever
  :

  Intersentia

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Editie
  :

  1e editie