Burgerlijke stand 2018-1 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Welke bepalingen gelden binnen de Wet rechten burgerlijke stand? En welke straf staat er eigenlijk op huwelijksdwang? Met deze uitgave heeft u de belangrijkste regelgeving rond de burgerlijke stand direct bij de hand. Naast de wetten en bepalingen uit het Burgerlijk Wetboek vindt u hierin ook de Besluiten en drie CIEC-overeenkomsten. De burgerlijke stand bestaat uit een omvangrijk web van wetten en regels. De Tekstuitgave Burgerlijke Stand 2018 biedt een overzicht van de belangrijkste bepalingen binnen dit juridische domein. Van de fundamenten van het geregistreerd partnerschap tot de strafbaarheid van huwelijksdwang. Deze uitgave verkent – naast de fundamentele regelgeving over burgerlijke stand – gerelateerde wetten binnen het Burgerlijk Wetboek, de Wet rechten burgerlijke stand en de Wet tegengaan huwelijksdwang. Hiernaast vindt u drie CIEC-overeenkomsten omtrent: · kosteloze afgifte en vrijstelling van legalisatie van afschriften en uittreksels van akten van de burgerlijke stand · de afgifte van meertalige uittreksels uit akten van de burgerlijke stand · beslissingen tot verbetering van akten van de Burgerlijke Stand Naast uittreksels van Boek 1 en Boek 10 van het Burgerlijk Wetboek, treft u ook een overzicht van het Besluit burgerlijke stand 1994, het Besluit bijzondere akten van de burgerlijke stand, de Wet rechten burgerlijke stand en het Legesbesluit akten burgerlijke stand opgenomen in deze titel. Deze uitgave is erop gericht de dagelijkse praktijk van de juridisch professional te vergemakkelijken. U hoeft geen losse artikelen, bepalingen en verschillende drukwerken door te spitten, maar beschikt over alle informatie die u nodig heeft in één uitgave. In deze vernieuwde editie zijn verder opgenomen: · Regeling vermelding nummer op akten burgerlijke stand · Besluit modellen artikel 9, tweede lid · Wet op de Lijkbezorging · De Regeling papier en schrijfmiddelen voor de burgerlijke stand 1994



Burgerlijke stand 2018-1

Stažení Burgerlijke stand 2018-1 zdarma kniha:




Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013148923

  Publicatiedatum
  :

  22/03/2018

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer

  Titel serie
  :

  Tekstuitgave

  Gewicht
  :

  248 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  185 mm x 110 mm x 13 mm

  Editie
  :

  1e editie