Coachen op gedrag en resultaat Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Praktijkgids voor verzilveren van talent
Dit boek is een volledig herziene editie van het succesvolle ?Coachen op gedrag en resultaat?. Sinds de eerste druk in 2002 is dit boek vele malen herdrukt en heeft het voor vele duizenden managers en medewerkers de deur geopend naar de ontwikkeling van betere prestaties op het werk. In deze tijd is competentiemanagement een gevleugeld begrip geworden. Ook de rol van talentmanagement is steeds belangrijker geworden. Met de totaal vernieuwde editie van het boek, genaamd: ?Praktijkgids voor verzilveren van talent?, leert u voortaan ook doelgericht rekening te houden met de vitale rol van talent bij het managen van competenties.

Aan de praktische toepasbaarheid van het boek is niets veranderd. Ook de vertrouwde competenties en hun kenmerken zijn in deze nieuwe editie onveranderd gebleven. Dit zijn immers belangrijke redenen voor het enorme succes van dit boek tot nu toe.

Toch is de inhoud wezenlijk anders. Doordat het nu overal rekening houdt met de fundamentele rol van talent is dit boek nog waardevoller geworden voor iedereen die wil werken aan de verbetering van prestaties. Dus voor managers en coaches, en ook voor medewerkers, zzp?ers en andere professionals. Met behulp van dit boek leert u talenten beter te verzilveren.Coachen op gedrag en resultaat

Stažení Coachen op gedrag en resultaat zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789080698000

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  255

  Uitgever
  :

  PiCompany

  Ondertitel
  :

  praktijkgids voor verzilveren van talent

  Extra
  :

  Coachen op gedrag en resultaat

  Gewicht
  :

  540 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  244 mm x 169 mm x 20 mm

  Editie
  :

  1e editie