Commentaar & Context KEI Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Het boek Commentaar & Context KEI beoogt de gebruiker van Rechtsvordering-na-KEI een handreiking te bieden. Degene die het wetboek nodig heeft, kan op een nieuwe bepaling stuiten of zich afvragen of een ogenschijnlijk vertrouwde regel onder KEI nog wel zo vertrouwd is. De door KEI gewijzigde artikelen van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering worden becommentarieerd vanuit de parlementaire geschiedenis.
Met dit boek krijgt de gebruiker per artikel de beschikking over de teksten van relevante parlementaire geschiedenis en een daarop aansluitend commentaar. In dat commentaar wordt uitleg gegeven, worden dwarsverbanden binnen de nieuwe KEI-wetgeving gelegd, worden verschillen met het oude procesrecht geduid en wordt ingegaan op het Landelijk procesreglement en het Besluit digitalisering. Waar nodig vindt verwijzing naar andere bronnen dan de parlementaire geschiedenis plaats. Bij kleine (tekstuele) wijzigingen wordt met een kort commentaar volstaan.

De auteurs hebben allen ruime ervaring in de procespraktijk. De eindredactie is in handen van Hans Steenberghe en Hans den Tonkelaar.

Commentaar & Context KEI maakt deel uit van de nieuwe reeks Commentaar & Context. Eerder verscheen Commentaar & Context WWZ.Commentaar & Context KEI

Stažení Commentaar & Context KEI zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789462902862

  Publicatiedatum
  :

  23/02/2017

  Uitgever
  :

  Boom Juridische uitgevers

  Ondertitel
  :

  het gewijzigde Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering becommentarieerd vanuit de parlementaire geschiedenis van de KEI-wetgeving

  Gewicht
  :

  1146 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  249 mm x 185 mm x 37 mm

  Editie
  :

  1e editie