Coproductie in de publieke sector Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

In de participatiesamenleving is de burger geen passieve ontvanger van overheidsdiensten, maar een actieve deelnemer. Coproductie van publieke diensten betekent dat publieke professionals samen met burgers deze diensten vormgeven. Dat klinkt prachtig, maar de vraag is: hoe kunnen we dit doen? Op deze vraag geeft Coproductie in de publieke sector antwoord door lessen te trekken uit de praktijk.

Dit boek laat zien hoe professionals in verschillende beleidssectoren – energie- en milieubeleid, armoedebestrijding, onderwijs, veiligheid – manieren hebben gevonden om coproductie vorm te geven en wat de dilemma’s zijn die zij in de praktijk ervaren. Professionals zoeken daarbij steeds naar aansluiting bij motivaties van burgers, naar een passende rol voor professionals, naar meerwaarde van coproductie en naar betrokkenheid van alle burgers.

Pasklare oplossingen voor de inrichting van coproductie in de praktijk – do’s-and-don’ts – biedt dit boek niet, maar wel rijke inzichten uit diverse praktijken en richtinggevende ontwerpvragen. Coproductie in de publieke sector biedt professionals in de publieke sector daarmee een basis voor de ontwikkeling van een aanpak die aansluit op de eigen situatie.Coproductie in de publieke sector

Stažení Coproductie in de publieke sector zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789462367814

  Publicatiedatum
  :

  16/03/2018

  Uitgever
  :

  Boom bestuurskunde

  Gewicht
  :

  208 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  216 mm x 136 mm x 14 mm

  Editie
  :

  1e editie