De Bokkenrijders in Nederlands en Belgisch Limburg 1726-1794 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Nieuwsgierig naar de historische waarheid achter de kleurrijke en vaak gruwelijke verhalen over deze roversbende doorzocht hij verschillende archieven in Limburg en België.

In ‘De Bokkenrijders in Nederlands en Belgisch Limburg 1726-1794’ dringt de schrijver aan de hand van fascinerende bronnenfeiten door tot de essentie van deze beweging, een geheime eedbroederschap van de vrije roof met armoede-identiteit.

Tom Oversteegen studeerde geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Hij verhuisde naar Limburg waar hij hoorde over het fenomeen ‘De Bokkenrijders’ en de verschillende perioden waarin zij actief waren.De Bokkenrijders in Nederlands en Belgisch Limburg 1726-1794

Stažení De Bokkenrijders in Nederlands en Belgisch Limburg 1726-1794 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789491439681

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  144

  Uitgever
  :

  Eigenboekuitgeven.com

  Ondertitel
  :

  geheime eedbroederschap van de vrije roof met armoede-identiteit

  Extra
  :

  De Bokkenrijders in Nederlands en Belgisch Limburg 1726-1794

  Gewicht
  :

  224 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  229 mm x 152 mm x 12 mm

  Editie
  :

  1e editie