De kleine Marx Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

‘De kleine Marx’ van Geert Reuten is een handige samenvatting van het standaardwerk ‘Das Kapital’ van Karl Marx, waarvoor de laatste jaren hernieuwde interesse is ontstaan.
De principes van het (neo)kapitalisme staan om allerlei redenen ter discussie. In dat licht is het interessant om je te verdiepen in de zeer fundamentele kritiek die Karl Marx al in 1867 uitte. Onder anderen Thomas Piketty en Joris Luyendijk hebben daarom zijn denkwerk opnieuw onder de aandacht gebracht.
Tijd dus voor een hernieuwde kennismaking met het werk van deze econoom, dat ten onrechte rechtstreeks met het communisme in verband werd gebracht. Zijn magnum opus Das Kapital is een economische analyse van het kapitalisme. In de 2200 pagina’s van dit driedelige werk valt het woord ‘communisme’ slechts driemaal.
Geert Reuten is de Nederlandse Marx-expert. In ‘De kleine Marx’ vat hij de analyse van Marx samen, met focus op de relevantie voor het hedendaagse kapitalisme.De kleine Marx

Stažení De kleine Marx zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789047010722

  Publicatiedatum
  :

  25/08/2017

  Pagina’s
  :

  80

  Uitgever
  :

  Business Contact

  Ondertitel
  :

  zijn kapitale werk samengevat

  Gewicht
  :

  158 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  188 mm x 120 mm x 13 mm

  Editie
  :

  1e editie