De maat van de eenzaamheid Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een dichter die zich de eenvoud eigen heeft gemaakt. In De maat van de eenzaamheid voel je dat Rodaan Al Galidi – misschien om zijn eenzaamheid te beëindigen – één ding wil bereiken: de lezer raken. De gedichten zijn zonder schroom toegankelijk. Ze lijken geschreven door iemand die op een boerderijtje of ergens bij de zee geboren is. Simpele gedichten waar de verwondering van het kind in doorklinkt. Of zoals Rodaan Al Galidi het zelf zegt: ‘Ik heb de melk van de taal lang geschud om de boter ervan te stelen, zodat de lezer niet in mijn melk hoeft te duiken op zoek naar het gedicht.’De maat van de eenzaamheid

Stažení De maat van de eenzaamheid zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789460421570

  Publicatiedatum
  :

  10/11/2015

  Uitgever
  :

  De Bezige Bij Antwerpen

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  614.4KB