De muizenval Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Waarom zijn de economen er niet in geslaagd om de huidige financiële crisis te voorspellen? Waarom loert de volgende al om de hoek? Waarom leren we niets uit de vorige crisissen?

In dit boek wordt stap voor stap uitgelegd waarom de gangbare verklaringen voor de crisis niet volstaan om ons voor te bereiden op een veiligere toekomst. Blijkbaar lijdt de mens aan een hardnekkig onvermogen om te leren uit zijn fouten. Want ook de goede huisvader laat zich keer op keer als consument, belegger of spaarder in de luren leggen en trapt telkens opnieuw in de val van de crisis.

Zelfs doorwinterde economen en professionals gedragen zich vaker als volstrekte financieel analfabeten dan ze zelf beseffen. Het is pas wanneer we de economische wetenschap doorspekken met inzichten uit de biologie en de psychologie dat we uitzicht krijgen op een menselijker en meer duurzaam kapitalisme. Auteur Geert Janssens is hoofdeconoom bij het ondernemersplatform VKW.

‘In’De Muizenval’ buigt Geert Janssens zich over de grote financiële crisis. Hij stelt geen schuldigen aan de kaak, maar probeert te achterhalen wat we met z’n allen fout deden. De vaak roekeloze financiële sector moet, volgens Janssen, tegen zichzelf worden beschermd. Maar dat geldt eveneens voor de kleine spaarder met zijn gebrekkige financiële kennis, die blind mee stapte in de al te fraaie beleggingsproducten van een IJslandse bank. De Muizenval is een bijzonder welkom boek.’ – Rik Van CauwelaertDe muizenval

Stažení De muizenval zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789058269997

  Publicatiedatum
  :

  14/11/2015

  Pagina’s
  :

  128

  Uitgever
  :

  WPG Uitgevers Belgie NV

  Ondertitel
  :

  waarom de volgende crisis onvermijdelijk is

  Gewicht
  :

  182 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  222 mm x 146 mm x 13 mm

  Editie
  :

  1e editie