De Natiebazen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Nieuw boek van internationale topfotograaf Henk van Cauwenbergh Het begrip ‘Natiebazen’ is eeuwenoud, maar vandaag nog steeds springlevend. De term gaat terug naar de middeleeuwen en verwijst naar coöperaties van gespecialiseerde vaklui, die zich toelegden op de behandeling van een specifieke groep goederen voor de schepen die Antwerpen aandeden. Henk Van Cauwenbergh had de mogelijkheid om vanop de eerste rij te zien hoe dit begrip nog steeds lééft binnen Katoen Natie. Als buitenstaander heeft hij dit fenomeen in zijn eigenwijze stijl op de gevoelige plaat vastgelegd.De Natiebazen

Stažení De Natiebazen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401433648

  Publicatiedatum
  :

  22/12/2015

  Pagina’s
  :

  272

  Uitgever
  :

  Lannoo

  Gewicht
  :

  3027 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  450 mm x 320 mm x 20 mm

  Editie
  :

  1e editie