De schaduw van het interbellum Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

?Na het einde van de Eerste Wereldoorlog leven de wereld én België op een wolk. Er breken gouden tijden aan en in verschillende landen wordt de parlementaire democratie de gangbare staatsvorm. Maar de euforie van de jaren 1920 wordt al vlug getemperd. Vanaf de jaren 1930 wordt de democratie in vraag gesteld en economisch gaat het bergaf. Populisme, nationalisme en protectionisme leiden België en de rest van de wereld naar een tweede grote oorlog.Prof. dr. Emmanuel Gerard beschrijft in De schaduw van het Interbellum op een rake manier deze fascinerende periode en analyseert ook de overeenkomsten en verschillen met de wereld van vandaag die soms angstwekkend veel lijkt op die van de jaren 1930.De schaduw van het interbellum

Stažení De schaduw van het interbellum zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401443258

  Publicatiedatum
  :

  10/10/2017

  Pagina’s
  :

  378

  Uitgever
  :

  Lannoo

  Ondertitel
  :

  België van euforie tot crisis, 1918-1939

  Gewicht
  :

  794 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  250 mm x 180 mm x 40 mm

  Editie
  :

  1e editie