De startup-methode Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Met zijn bestseller ‘De Lean Startup’ startte Eric Ries een wereldwijde beweging: een heel nieuwe manier om te innoveren en ondernemen zonder dikke businessplannen en grote budgetten. In ‘De startup-methode’ laat Eric Ries zien hoe je de Lean Startup-mentaliteit en -technieken kunt toepassen in iedere organisatie – ook in corporates en bij overheden. Technieken die hij al met succes toepaste bij bedrijven als GE, Zappos en Toyota en bij non-profitorganisaties.
Ries neemt je mee in de praktische uitwerking van zijn ideeën: hoe zorg je ervoor dat je voortdurende innovatie mogelijk maakt binnen de bestaande organisatiestructuur? Hoe creëer je draagvlak in de rest van het bedrijf? En wat zijn de kansen en risico’s bij het opschalen van zo’n ‘interne startup’?

‘De startup-methode’ is een onmisbare roadmap naar innovatie en slagkracht binnen organisaties en helpt je een cultuur van ondernemend denken en handelen te creëren.De startup-methode

Stažení De startup-methode zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789047009504

  Publicatiedatum
  :

  23/10/2017

  Pagina’s
  :

  288

  Uitgever
  :

  Business Contact

  Ondertitel
  :

  ondernemerschap als succesfactor in elke organisatie

  Gewicht
  :

  551 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  230 mm x 150 mm x 30 mm

  Editie
  :

  1e editie