De veerkracht van de Brabantse economie Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

‘Het wonder van Brabant’ wordt de wederopstanding van de Brabantse economie wel genoemd. De provincie ging in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw door een diep dal. De textiel-, sigaren-, schoenen- en leerindustrie verdwenen en imposante bedrijven als daf en Philips kwamen in zwaar weer. Maar Noord-Brabant kwam erbovenop. De provincie is nu een belangrijke drager van de Nederlandse concurrentiepositie en speelt een leidende rol in verschillende sectoren. Harry Lintsen en Jan Korsten volgen deze ontwikkelingen vanaf de negentiende eeuw vanuit het perspectief van de Kamers van Koophandel in de regio’s Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda. Zij hebben een belangrijke rol gespeeld in de omslag. Zo nam de Eindhovense Kamer eind twintigste eeuw samen met de gemeente en de Technische Universiteit het initiatief tot de fameuze Brainport. Een bijzonder staaltje van krachtig netwerken, waardoor de Brabantse economie zo veerkrachtig werd.De veerkracht van de Brabantse economie

Stažení De veerkracht van de Brabantse economie zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789087046644

  Publicatiedatum
  :

  07/11/2017

  Pagina’s
  :

  176

  Uitgever
  :

  Verloren b.v., uitgeverij

  Titel serie
  :

  Zuidelijk Historisch Contact

  Nummer in serie
  :

  2017

  Ondertitel
  :

  de Kamers van Koophandel en de kracht van netwerken (1840-2015)

  Gewicht
  :

  357 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  241 mm x 174 mm x 10 mm

  Editie
  :

  1e editie