Economische activiteiten van openbare besturen en hun BTW-regime. Derde editie Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Openbare besturen treden meer en meer in concurrentie met privéondernemingen. Zij verrichten immers in toenemende mate economische activiteiten. Hierdoor kunnen ze de hoedanigheid van btw-belastingplichtige krijgen. Of er ook effectief btw dient betaalt te worden, hangt af van het al dan niet bestaan van vrijstellingen.

Centraal in het boek staat de zoektocht van openbare besturen om de btw te kunnen recupereren.

Het boek omvat de nieuwe factureringsregels in B2G-context en omvat een analyse van de nieuwe circulaire die vanaf 1 juli 2016 van toepassing is op de openbare besturen.

Stefan Ruysschaert is adviseur bij de FOD Financiën, professor aan de UGent en gastdocent aan de Fiscale Hogeschool/Odisee.Economische activiteiten van openbare besturen en hun BTW-regime. Derde editie

Stažení Economische activiteiten van openbare besturen en hun BTW-regime. Derde editie zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789089776051

  Publicatiedatum
  :

  17/03/2016

  Pagina’s
  :

  190

  Uitgever
  :

  Uga

  Gewicht
  :

  438 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 160 mm x 10 mm

  Editie
  :

  1e editie