Een stap terug? Ik denk er niet aan! Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Het is 12-12-2012 om 12 uur. Brigitte Ballings verneemt dat ze – in het kader van een herstructurering – gedwongen wordt een stap terug te zetten in haar loopbaan of het bedrijf mag verlaten. Vanaf dat moment komt er een proces op gang, een traject dat niet altijd even sereen en gemakkelijk verloopt, een parcours met enkele hindernissen maar ook zeer mooie momenten.
In ‘Een stap terug?’ vertelt zij het relaas van deze boeiende ontdekkingsreis, die haar leven grondig heeft veranderd. Het is een reis die haar diep heeft getroffen en die van haar een ander mens heeft gemaakt. Wat een negatieve en frustrerende ervaring had kunnen zijn, wordt uiteindelijk een geschenk. Want zonder deze loopbaanwending zou zij een aantal dingen over zichzelf nooit hebben ontdekt, zou ze bepaalde dingen nooit hebben gedaan, zouden deuren nooit zijn opengegaan.
Brigitte laat ons binnenkijken in de onverwachte en persoonlijke facetten van haar demotie-ervaring. Ze geeft een persoonlijke inkijk in wat een stap terugzetten met een mens doet, in zijn hoofd en in zijn hart, en toont aan dat je als medewerker alle hendels in handen hebt om van deze loopbaanstap zelf een positief verhaal te maken.
‘Dit boek leest als een trein. Het is authentiek, ontroerend en meeslepend. Een weloverwogen evenwicht tussen een diepmenselijk verhaal, praktische kapstokken voor de lezer en theoretisch onderbouwd. “Een stap terugzetten in je loopbaan” bekeken vanuit het perspectief van de medewerker. Een eyeopener voor medewerkers en bedrijfsleiders. Een kwetsbaar en krachtig verhaal. ‘
– Wouter Torfs, ceo van Torfs schoenen
‘Dit boek is niet alleen een moedige getuigenis over een stap terugzetten in je loopbaan, maar ook een indringend persoonlijk verhaal, dat veel verder gaat dan de professionele context. Ik ben ervan overtuigd dat het lezers zal inspireren in hun “zoektocht”. Als we een stap terugzetten in de loopbaan uit de taboesfeer willen halen, hebben we dergelijke verhalen nodig.’
– Peter Leyman, directeur van de vzw Ryhove, ex-ceo van Volvo GentEen stap terug? Ik denk er niet aan!

Stažení Een stap terug? Ik denk er niet aan! zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789492011404

  Publicatiedatum
  :

  24/05/2016

  Pagina’s
  :

  240

  Uitgever
  :

  Witsand Uitgevers bvba

  Ondertitel
  :

  over demotie en remotie, een nieuwe start en meer geluk op het werk

  Gewicht
  :

  377 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  211 mm x 140 mm x 24 mm

  Editie
  :

  1e editie