Een zomer aan zee Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Perfect voor een heerlijk luie zondagmiddag: de ruige kust van Schotland, een onafhankelijke vrouw, een aantrekkelijke arts Wat wil je nog meer?

Emily is heel tevreden met haar leven: ze is een gelukkige single en heeft een baan waar ze dol op is. Toch wil ze eigenlijk wel eens iets anders, dus als haar vriendin Rebecca haar vraagt of ze het leuk zou vinden om een zomer als kok op een restaurantboot te werken, hoeft ze niet lang na te denken. Ze pakt haar spullen en reist af naar Schotland.

Bij aankomst blijkt dat het leven meer voor Emily in petto heeft dan alleen maar zon, zee en strand. Rebecca is hoogzwanger en laat met liefde alles aan Emily over, Emilys assistent op de boot loopt constant te mokken omdat ze vindt dat zíj en niet Emily tot kok gepromoveerd had moeten worden. En dan is er ook nog Alasdair, de knappe dokter van het dorp. Emily doet er alles aan om hem te negeren: zijn aantrekkelijke uiterlijk, zijn leuke lach, zijn zorgzame karakter Want als ze daar allemaal aan toe zou geven, zou ze echt nooit meer terug willen naar haar oude leven. En dat wil ze wel. Toch?

De pers over Een zomer aan zee

Een verrukkelijk boek. Sunday Express

Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen. The LadyEen zomer aan zee

Stažení Een zomer aan zee zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789402307313

  Publicatiedatum
  :

  23/01/2017

  Pagina’s
  :

  257

  Uitgever
  :

  Boekerij

  Ondertitel
  :

  Kan een vakantieliefde de ware zijn?

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  1494.3KB