Eerste hulp voor leerkrachten Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een leerling valt op de speelplaats tijdens het voetballen en schaaft zijn knie. Een andere leerling heeft tijdens de les plots een bloedneus. Weet jij wat te doen? Deze eenvoudige situaties doen zich wel eens voor op school. Weet je ook hoe je moet reageren als de situatie ernstiger is? Wat doe je als een leerling zich verslikt in de eetzaal en na enige tijd bewusteloos op de grond valt, of zijn been breekt na een valpartij in de sporthal?

Eerste hulp verlenen is niet moeilijk. Met enkele eenvoudige handelingen kan je al veel doen. Eerste hulp voor leerkrachten geeft leerkrachten een praktisch antwoord op tal van eerstehulpvragen waarmee ze op school geconfronteerd worden. Het boek vertelt hen in duidelijke stappen hoe ze het best reageren als een leerling een ongeval heeft gehad, ziek wordt of gewond is.

Leerkrachten in het lager en het secundair onderwijs zijn dagelijks in de weer met de zorg voor leerlingen. Een basiskennis van eerste hulp is geen overbodige luxe. Dit boek helpt hen daar bij. Het leert hen wat ze moeten doen bij vaak voorkomende verwondingen en bij specifieke ziektebeelden. Omdat voorkomen beter is dan genezen, voorzien we bovendien ook enkele preventietips.

Wil jij helpen?
Volg dan een eerstehulpopleiding bij Rode Kruis-Vlaanderen.
Surf snel naar www.rodekruis.be.Eerste hulp voor leerkrachten

Stažení Eerste hulp voor leerkrachten zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789068910629

  Pagina’s
  :

  132

  Uitgever
  :

  RODE KRUIS VLAANDEREN

  Uitvoering
  :

  Slide bound

  Afmetingen
  :

  210 mm x 148

  Editie
  :

  1e editie