Ethiek en bedrijf Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Zijn economie en ethiek gescheiden werelden? Welke gevolgen heeft de scheidingsthese op bedrijven? Wat met globalisering, bedrijfscultuur of organisatiestructuur? Hoe omgaan met ethische dilemma’s in het bedrijf? In de moderne economie speelt de ethiek een belangrijke rol. Toch worden de twee domeinen niet vaak met elkaar in verband gebracht. De separation thesis, de idee dat beide niet ingrijpen in elkaar, heeft een muur gecreëerd tussen de twee. Ethiek en bedrijf slaat een brug tussen de beide fenomenen. Via een historisch overzicht en relevante inzichten van onder meer Aristoteles, Kant en Rawls onderzoekt dit handboek de rol van ethiek in de moderne bedrijfswereld. Aan de hand van bekende cases en praktijkvoorbeelden legt het boek daarbij de link met de dagelijkse praktijk.Ethiek en bedrijf

Stažení Ethiek en bedrijf zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401438193

  Publicatiedatum
  :

  06/09/2016

  Pagina’s
  :

  120

  Uitgever
  :

  Lannoo Campus

  Gewicht
  :

  263 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 170 mm x 10 mm

  Editie
  :

  2e editie