Gezondheidsrecht toegepast (derde editie) Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Dominique Minten (juriste) is juridisch adviseur voor een aantal WZC’s, lector gezondheidsrecht aan Thomas More/Campus Turnhout en docent aan het HIVSET te Turnhout. Zij geeft les aan studenten verpleegkunde en vroedkunde. Dankzij het nauwe contact met het werkveld maakt ze van het recht een levende materie.

Liesbeth te Rijdt is juridisch adviseur bij GasthuisZusters Antwerpen. Zij heeft talrijke bijdragen voor boeken en tijdschriften over gezondheidsrecht verzorgd en treedt geregeld op als gastspreker.

Willeke Dijkhoffz (verpleegkundige & juriste) is juridisch adviseur bij GasthuisZusters Antwerpen en lector medisch recht aan de Artesis Plantijn Hogeschool.

Vroedvrouwen en verpleegkundigen worden dagelijks en vaak onbewust geconfronteerd met tal van juridische vragen en problemen. In de praktijk komt het aan op snel handelen en daarom moet het recht duidelijk en hanteerbaar zijn.

In dit handboek vindt u tal van casussen en ander voorbeeldmateriaal. Het is bestemd voor studenten verpleeg- en vroedkunde, voor studenten die een opleiding gezondheidszorg, bejaardenzorg of kinderzorg volgen evenals voor elke zorgverstrekker werkzaam in de gezondheidssector.Gezondheidsrecht toegepast (derde editie)

Stažení Gezondheidsrecht toegepast (derde editie) zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789400005464

  Publicatiedatum
  :

  06/11/2015

  Pagina’s
  :

  256

  Uitgever
  :

  Intersentia

  Ondertitel
  :

  Recht voor vroedvrouwen, verpleegkundigen en andere medewerkers in de zorgsector

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Editie
  :

  3e editie