GPS Wijzer Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Gps wijzer richt zich op iedereen die een Garmin outdoorgps heeft of wil aanschaffen. Alle informatie is direct toegankelijk via het register en de zeer duidelijke hoofdstukindeling. Bekijk dit ebook bij voorkeur op een tablet, omdat daarop de opmaak het beste tot zijn recht komt. Deel 1 van het boek instrueert je in het gebruik van je gps. Verder vind je in dit deel een leeswijzer, snelleesgids en de antwoorden bij veelgestelde vragen. Deel 2 voert je naar de wereld van onder andere kaarten, softwareprogramma?s, van digitale en routerende kaarten, van Active Routing, poi?s, geocaching, geotagging en Avonturen. Talloze interessante internetsites die je uitnodigen op pad te gaan worden besproken. Voer voor gevorderden, tot in lengte van dagen!

?De heldere uitleg en instructies brengen het GPS-plezier binnen handbereik en maken verdwalen onmogelijk.? – Campinglife

?Het boek gps wijzer ontvouwt de geheimen van de gps en geeft talloze tips en trucs.? – Kampioen

?Eindelijk een boek waar we iets aan hebben en onmisbaar voor de gebruikers van outdoor-gps-apparaten.? – 50plusser.nlGPS Wijzer

Stažení GPS Wijzer zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789000355570

  Publicatiedatum
  :

  25/01/2017

  Pagina’s
  :

  198

  Uitgever
  :

  Unieboek|Het Spectrum

  Ondertitel
  :

  alles wat jij wilt weten over je Garmin outdoor gps en BaseCamp

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  13942.8KB