Groeten uit Den Haag Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Ik was laatst terug uit het buitenland en zat op een bankje aan de Vijverberg. In de buurt van raadpensionaris Van Oldenbarnevelt. Het was een dag zoals alleen Holland die kent. Wind, blauwe lucht, voortrazende wolken, zon glinsterend in het water, nat wegdek van de bui van daarnet, een ooievaar op het nest. Toen gebeurde het.

De tram reed vanaf de Vijverdam de bocht om, snerpend in de rails. Ik schrok wakker en plotseling zag ik Den Haag, voelde de verbondenheid en noemde mezelf vanaf dat moment “Hagenaar”. Met al mijn gereis had ik roots nodig.

Die had ik nu! De stad van mijn jeugd is de stad waarover dit boek gaat. Dit feest van herkenning raakt me diep. Het gaat tot in mijn wortels. Dank je Carel!Groeten uit Den Haag

Stažení Groeten uit Den Haag zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789460100680

  Publicatiedatum
  :

  26/06/2017

  Pagina’s
  :

  108

  Uitgever
  :

  Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De

  Ondertitel
  :

  stad van mijn jeugd

  Gewicht
  :

  396 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  248 mm x 177 mm x 11 mm

  Editie
  :

  1e editie