Het BPM boek Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Business Process Management (BPM) helpt organisaties klantgericht, efficiënt en flexibel te werken en tegelijkertijd een goede werkomgeving te bieden.

De auteurs laten zien hoe procesdenken het in samenhang inrichten en verbeteren van organisaties bevordert. Daarbij kijken zij naar aspecten als besturing, cultuur en IT. Telkens wordt de verbinding gelegd tussen het ‘wat’ en het ‘hoe’ van organiseren. Kennis vanuit vakgebieden als kwaliteitszorg, controlling, informatiemanagement, HRM en verander­ management wordt gecombineerd tot een integrale aanpak.

Managers, projectleiders, procesanalisten, procesarchitecten, consul­ tants, functioneel beheerders en informatiemanagers verwerven een stevige basis en krijgen concrete handvatten aangereikt om proces­ gericht werken in de praktijk van de grond te krijgen. Door de praktijk­ voorbeelden, eigen modellen en checklists biedt dit boek inzichten en gereedschappen waarmee meer en minder ervaren procesprofessionals uit de voeten kunnen.

Dit is het boek waar de procesprofessional in het Nederlandse taal­ gebied op zit te wachten, een standaardwerk dat nog niet voorhanden was.Het BPM boek

Stažení Het BPM boek zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789024401024

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Pagina’s
  :

  350

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Boom/Nelissen

  Ondertitel
  :

  theorie en praktijk van procesgericht organiseren

  Extra
  :

  Het BPM boek – Theorie en praktijk van procesgericht organiseren

  Gewicht
  :

  886 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  246 mm x 179 mm x 30 mm

  Editie
  :

  1e editie

  Redacteur
  :

  Janneke Wolters