Het eeuwige vuur Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Wereldwijd kijken miljoenen lezers reikhalzend uit naar dit nieuwe deel in de saga over het stadje Kingsbridge

1558. Politieke dramas bepalen het dagelijks leven en een bloedige religieuze strijd zet vrienden en geliefden tegen elkaar op. Zo ook Ned Willard en zijn Margery, de vrouw met wie hij wil trouwen. Ned keert terug naar Kingsbridge in een jaar dat niet alleen zijn leven, maar dat van een heel continent op zijn kop zal zetten: door de kroning van de protestantse Elizabeth I komt Engeland alleen te staan in Europa. Daarom richt de ambitieuze jonge koningin de eerste geheime dienst op, die moordaanslagen, opstanden en invasies in de kiem moet smoren. Tegelijkertijd beraamt haar nicht Maria Stuart, de katholieke koningin van Schotland, een plan om de Engelse troon op te eisen.

Het eeuwige vuur is, met zijn setting in een van de meest turbulente en revolutionaire periodes in de Europese geschiedenis, een van Folletts spannendste en meest ambitieuze boeken ooit. Geknipt voor zowel nieuwe lezers als voor trouwe fans van de Kingsbridge-saga, die begon met de bestsellers Pilaren van de aarde en Brug naar de hemel.

De pers over de Kingsbridge-boeken

Groots en briljant Een fantastisch episch verhaal vol met ongelooflijke personages. Raakt aan alle menselijke emoties liefde en haat, trouw en verraad, hoop en wanhoop. Lees zelf maar, dit is een echt een roman om jezelf in te verliezen. Cosmopolitan

Met Pilaren van de aarde zet Follett alles op het spel en wint met overgave Een historische roman met een pakkende schrijfstijl, authentieke sfeer en gedenkwaardige personages. Publishers Weekly

Een episch verhaal waarin je je graag voor een tijdje wilt verliezen. The Denver Post

Follett is een meester. The Washington PostHet eeuwige vuur

Stažení Het eeuwige vuur zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789402309157

  Publicatiedatum
  :

  12/09/2017

  Pagina’s
  :

  791

  Uitgever
  :

  Boekerij

  Ondertitel
  :

  Een bloedige strijd om macht, religie en liefde zet het zestiende-eeuwse Europa op zijn kop

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  2334KB