Het juiste antwoord op moeilijke sollicitatievragen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Leer competentiegerichte vragen succesvol te beantwoorden en maak een overtuigende indruk

‘Beschrijft u eens een situatie waarin u een krappe deadline moest halen. Hoe ging u te werk?’

Tijdens het sollicitatiegesprek wil iedere werkgever natuurlijk zo goed mogelijk kunnen bepalen welke kandidaat het meest geschikt is voor de baan. Daarom maken recruiters en selectiebureaus tegenwoordig steeds meer gebruik van zogenoemde competentiegerichte vragen. Hiermee kan de werkgever op basis van uw handelingen en beslissingen in het verleden inschatten hoe u zich in de nieuwe baan zult gedragen.

Met dit boek kunt u zich perfect voorbereiden op deze competentiegerichte en andere lastige sollicitatievragen. Aan de hand van het STAR-model (wat staat voor Situatie, Taak, Actie en Resultaat) leert u op een gestructureerde en juiste manier vertellen wat de recruiter wil horen. Hiervoor vindt u in dit boek een heleboel mogelijke vragen met uitgewerkte voorbeelden van goede, maar ook van slechte antwoorden. Daarnaast geven bedrijfspsychologen Ceri Roderick en Stephan Lucks u professionele tips om een overtuigende indruk te maken, en leggen ze uit hoe u zich eruit kunt redden als het even misgaat.

Met dit boek bent u perfect voorbereid op uw volgende sollicitatiegesprek.Het juiste antwoord op moeilijke sollicitatievragen

Stažení Het juiste antwoord op moeilijke sollicitatievragen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789044731927

  Publicatiedatum
  :

  14/11/2015

  Pagina’s
  :

  176

  Uitgever
  :

  Deltas

  Extra
  :

  Het juiste antwoord op moeilijke sollicitatievragen

  Gewicht
  :

  387 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  224 mm x 147 mm x 14 mm

  Editie
  :

  1e editie