Hier huist traditie Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Sommigen krijgen het ondernemen met de paplepel mee. Ook al is het niet zo evident om een bedrijf als volgende generatie verder te zetten. Er is immers voldoende competentie en heel veel liefde voor de job voor nodig. Niet zelden dwingt een veranderende tijdsgeest ook om de activiteiten van de voorgaande generatie te heroriënteren. West-Vlaanderen staat bekend als een ondernemende regio. Geen wonder dus dat hier flink wat generatiebedrijven actief zijn. Erfgoedcel TERF ging op historisch onderzoek en sprak met niet alleen ondernemers die het bedrijf van hun ouders overnamen maar evenzeer met hun voorgangers. De onderzoekers focusten daarop op straffe generatiebedrijven die minstens drie generaties exclusief familiaal verankerd zijn en kwamen daarvoor ook bij u langs.
Het boek ‘Hier huist traditie – straffe generatiebedrijven van bij ons’ schrijft het verhaal van 36 generatiebedrijven uit de regio waarin TERF actief is (Hooglede Ingelmunster Izegem, Lichtervelde, Moorslede, Roeselare, Staden). Er zijn eenmansbedrijven en multinationals, industriëlen en dorpswinkels. Kortom dit boek is een dwarsdoorsnede van het economisch leven in de regio.
Hans Maertens, Lichterveldenaar en topman bij Voka schreef het voorwoord onder de titel ‘Deuredoen’. Symbolischer kan het niet. Er is ook een epiloog van Brecht Demasure, auteur van de sociaal-economische streekgeschiedenis van onze regio, die dit project in een ruimere context plaatst.Hier huist traditie

Stažení Hier huist traditie zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789492515193

  Pagina’s
  :

  168

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Bibliodroom

  Uitvoering
  :

  Boek

  Afmetingen
  :

  218 mm x 150

  Editie
  :

  1e editie