Hollanders in hun Gewest tussen 1572 en 1648 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Prof. dr. A.Th. van Deursen (1931-2011) wordt beschouwd als een van grootste en meest vooraanstaande historici van Nederland. Als hoogleraar nieuwe geschiedenis aan de VU heeft hij met zijn fenomenale kennis en in veelgeprezen schrijfstijl het Nederland van de zestiende en zeventiende eeuw op superieure wijze tot leven gebracht in een groot aantal, inmiddels klassieke boeken.

In september verschijnen drie standaardwerken uit zijn indrukwekkende oeuvre – Bavianen en Slijkgeuzen, Mensen van klein vermogen en Maurits van Nassau (1567-1625) – in een schitterende, tijdloze cassette.

‘Korte zinnen, rake typeringen, karig woordgebruik. (…) Die kraakheldere toon en de verteltrant vind je in ieder boek van Van Deursen terug. (…) Zijn puntige, apodictische oordelen maken de historicus prikkelend en geven stof tot denken. (…) Na een halve pagina weet je: iets bijzonders.’ de Volkskrant

‘Welk onderwerp hij ook behandelt, steeds illustreert Van Deursen het met trefzekere schetsen van de zeventiende-eeuwer zelf.’ TrouwHollanders in hun Gewest tussen 1572 en 1648

Stažení Hollanders in hun Gewest tussen 1572 en 1648 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789035144644

  Publicatiedatum
  :

  04/11/2016

  Pagina’s
  :

  1264

  Uitgever
  :

  Bert Bakker

  Ondertitel
  :

  leven onder bescherming van Kerk – Staten – Stadhouder

  Gewicht
  :

  2590 gr

  Afmetingen
  :

  250 mm x 161 mm x 108 mm

  Editie
  :

  1e editie