Hou van jezelf Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een inspirerende handleiding om het ware geluk te vinden in jezelf.

Kunt u in alle eerlijkheid zeggen ‘ik houd van mezelf’? Of is dit soort liefde door allerlei ongelukkige gebeurtenissen niet meer mogelijk? Van jezelf houden, is toegeven: – Ik ben de enige die de pijn die ik voel kan stoppen. – Het is me om het even hoe het tot nu toe was: ik ben geen slachtoffer. – Ik heb de kracht om mijn leven te veranderen, ook al voel ik me op dit moment zwak, hulpeloos en gekwetst. Het hoeft niet altijd zo te blijven. – Ik neem mijn verdriet serieus, verdring mijn gevoelens en problemen niet en luister naar de taal van mijn lichaam. – Ik bepaal mijn eigen grenzen, benut de kracht van de gedachte en hoef anderen niet dwangmatig te controleren. – Ik dwarsboom mezelf niet langer en heb geleerd: ‘wat ik denk, voel en doe telt. Ik ben belangrijk’.Hou van jezelf

Stažení Hou van jezelf zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789044718287

  Publicatiedatum
  :

  14/11/2015

  Pagina’s
  :

  190

  Uitgever
  :

  Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU

  Ondertitel
  :

  doorbreek je oude denkpatronen en vind het ware geluk in jezelf

  Extra
  :

  Hou van jezelf!

  Gewicht
  :

  383 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  214 mm x 148 mm x 16 mm

  Editie
  :

  1e editie