Huur Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Het huurrecht in Nederland is een complex rechtsgebied, voortdurend in ontwikkeling en met de nodige valkuilen. Deze uitgave biedt u een grondig en actueel overzicht van alle facetten van het huurrecht en systematische verdieping. Deze geheel herschreven tiende druk werpt waar nodig een kritisch licht op wetgeving, rechtspraak en literatuur. Van het dynamische huurprijzenrecht woonruimte tot nieuwe mogelijkheden voor tijdelijke verhuur.

Het huurrecht in Nederland is volop in beweging. Als jurist wilt u daarom beschikken over een actueel en diepgravend overzicht van het Nederlandse huurrecht.

In Asser-deel 7-II Huur vindt u een systematische behandeling van alle facetten van het Nederlandse huurrecht. Het schept orde in dit complexe rechtsgebied, met volop aandacht voor vragen van wetsuitleg binnen de verschillende huurregimes. Deze tiende druk is geheel herschreven.

Overzicht en verdieping Asser-deel 7-II Huur is systematisch en compleet in de behandeling van het huurrecht, belicht de talloze rechtsvragen binnen dit rechtsgebied en is daarmee van groot belang voor de rechtspraktijk.

Daarnaast biedt de uitgave theoretische verdieping. De auteurs volstaan niet met een beschrijving, maar maken keuzes en schuwen discussie met literatuur en rechtspraak niet.

Actualiteit

Door de dynamiek van het Nederlandse huurrecht is een actueel overzicht ervan onontbeerlijk voor u als professional of wetenschapper. De auteurs kiezen er bewust voor het huurrecht anno 2017 centraal te stellen. De uitgave biedt daarom geen uitgebreide behandeling van de historische ontwikkeling van het huurrecht vóór 2003, maar belicht vraagstukken en ontwikkelingen die kenmerkend zijn voor de hedendaagse rechtspraktijk.

Nieuw in deze uitgave:

 • – huurprijzenrecht woonruimte
 • – recente wetswijzigingen (waaronder tijdelijke verhuur van woonruimte)
 • – actuele uitlegkwesties in rechtspraak en literatuur


 • Huur

  Stažení Huur zdarma kniha:
  Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013145137

  Publicatiedatum
  :

  30/10/2017

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer

  Titel serie
  :

  Asser-serie

  Nummer in serie
  :

  7-II

  Ondertitel
  :

  Bijzondere overeenkomsten

  Gewicht
  :

  1187 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  248 mm x 170 mm x 43 mm

  Editie
  :

  10e editie