Iedereen baas! Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Hoe laat je vier generaties efficiënt samenwerken?
Verschillen tussen Generatie X, Y, Z en de babyboomers verzoenen en inzetten als krachtig voordeel Vanaf 2016 komt generatie Z op de werkvloer. Doordat babyboomers langer aan de slag blijven, zullen bedrijven en overheidsorganisaties uitzonderlijk vier generaties moeten laten samenwerken. Vier generaties die elk hun eigen kenmerken hebben en hun eigen bijdrage leveren aan de organisaties. Generaties ook met een eigen cultuur, eigen waarden, een eigen manier van werken. Synergie van generaties leert hoe deze verschillen met elkaar te verzoenen en ze bovendien als een troef uit te spelen voor je bedrijf. Boordevol tips & tricks en met bijzondere aandacht voor de rol van het digitale in de werking van bedrijven.Iedereen baas!

Stažení Iedereen baas! zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401416832

  Publicatiedatum
  :

  06/11/2015

  Pagina’s
  :

  308

  Uitgever
  :

  Lannoo Campus

  Ondertitel
  :

  Over samenwerken met vier generaties

  Gewicht
  :

  644 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  240 mm x 170 mm x 20 mm

  Editie
  :

  5e editie