In negen stappen naar innerlijke bloei Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Een praktisch plan voor meerzelfvertrouwen, liefde en gevoel in je leven

Tot bloei komen: dat willen we allemaal. Op een ontspannen manier doen wat je goed kunt en daar ook van genieten. Waarom willen we dat zo graag? Omdat in de knop blijven niet kan, niet goed is, niet goed voelt. Omdat we zijn gemaakt om te worden wie we kunnen zijn.

Lisette Thooft helpt je met In negen stappen naar innerlijke bloei het beste uit jezelf te halen. In dit boek vind je alles over het Negen Stappen Plan, een simpele chi-oefening die je gevoel, je liefde en je intuïtie bekrachtigt en je elke dag weer extra zelfvertrouwen geeft. De heldere uitleg over de Negen Stappen is aangevuld met mooie verhalen en achtergrondinformatie, schrijfoefeningen en meditaties. Zo ga je innerlijk bloeien, elke dag een beetje meer.

De pers over de boeken van Lisette Thooft

Lisette Thooft kan smakelijk en met zeer veel zelfspot vertellen. Trouw

Te midden van zo veel zelfhulpauteurs die willen imponeren door verheven themas en bombastisch taalgebruik is de stijl van Thooft verfrissend eenvoudig en recht voor zn raap. Susan Smit in Happinez

Het perfecte zelfhulpboek voor de moderne, drukbezette mens. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon helder en eenvoudig. MargrietIn negen stappen naar innerlijke bloei

Stažení In negen stappen naar innerlijke bloei zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789402310283

  Publicatiedatum
  :

  14/03/2018

  Pagina’s
  :

  129

  Uitgever
  :

  Boekerij

  Ondertitel
  :

  Met meditaties en oefeningen voor spirituele groei

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  1006.2KB