In oorlogstijd Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Het controversiële oorlogsdagboek van Stijn Streuvels heruitgegeven ‘Men noemt ze bij naam dezen die zich in den aalkelder hebben gestopt, in waterleidingen waar de ratten over hun wezen liepen zonder dat men zich roeren kon! Men vertelt van iemand die zich in eene kast heeft laten nagelen; anderen zijn op den loop gegaan met eene hesp en een brood aan den hals. Een boerenzoon heeft den koffer ingestampt om aan geld te kunnen. Een boer heeft zich in een bussel stroo doen binden en omdat hij zich nog onveilig waande, zóó aan ‘t loopen gegaan! Een voorname heer van ‘t dorp heeft zich onder een aschhoop begraven, denkende dat niemand het wist… en nu heeft zijn meid het uitgebracht! Het is zonder einde en lang nog weerklinkt het onbedaarlijk lachen onder de aanwezigen.’ De oorlogsdagboeken van Stijn Streuvels zijn niet zozeer een historisch relaas ‘over den oorlog’ – ‘die moorderij op groote schaal’ – maar vormen vooral een ontroerend tijdsdocument over het leven van alledag tijdens de Eerste Wereldoorlog. Dit eerste deel beschrijft de maanden augustus tot december 1914.In oorlogstijd

Stažení In oorlogstijd zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789401426602

  Publicatiedatum
  :

  06/11/2015

  Pagina’s
  :

  464

  Uitgever
  :

  Lannoo

  Ondertitel
  :

  Deel 1: 1914. Bezorgd door Marcel De Smedt

  Gewicht
  :

  784 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  220 mm x 150 mm x 50 mm

  Editie
  :

  1e editie

  Redacteur
  :

  Marcel De Smedt