In verbondenheid Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Professor mr. Paul Vlaardingerbroek is al sinds 1975 zowel in de praktijk als in de wetenschap actief in het personen-, familie- en jeugd (beschermings)recht. Ter gelegenheid van zijn emeritaat hebben juristen en sociale wetenschappers in In verbondenheid interessante artikelen geschreven over ouderschap, kinderen, jongeren en relaties, maar ook over de verbinding tussen recht, praktijk en wetenschap én over de hoogleraar zelf. Naast een juridische invalshoek wordt ook vanuit een gedragsdeskundige benadering gekeken naar de problematiek. Dat maakt deze uitgave interessant voor juristen en sociale wetenschappers, maar ook voor organisaties zoals gemeenten en de Raad voor de Kinderbescherming. Aan bod komen actuele onderwerpen, zoals: · positie van het ongeboren kind · relatie tussen het jeugdstrafrecht en het civielrechtelijk deel van het jeugdrecht · handelings(on)bekwaamheid van het kind · meerouderschap en meeroudergezag · wijzigingen in het huwelijksvermogensrecht · juridische beschermingsmogelijkheden van wilsonbekwame meerderjarigen · gedragsdeskundige aspecten van het familie- en jeugd (beschermings)rechtIn verbondenheid

Stažení In verbondenheid zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013144239

  Publicatiedatum
  :

  18/07/2017

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer

  Ondertitel
  :

  opstellen aangeboden aan Professor mr. Paul Vlaardingerbroek ter gelegenheid van zijn emeritaat

  Gewicht
  :

  1125 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  248 mm x 166 mm x 41 mm

  Editie
  :

  1e editie