Insolventierecht Gevolgen van faillietverklaring (1) Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Publicatie: Uit de serie (indien van toepassing): Wessels Insolventierecht (4e druk) Basistekst Wessels Insolventierecht II 2016 (deel 2 uit deze serie) behandelt de eerste groep aan gevolgen die aan een faillietverklaring verbonden zijn. Het deel bevat een commentaar op art. 20-41 Faillissementswet. Uitvoerig wordt ingegaan op de vraag wat tot het faillissementsvermogen behoort en wat erbuiten valt. Daarna worden behandeld de gevolgen van het faillissement voor de beheers- en beschikkingsbevoegdheid van de schuldenaar, aanhangige procedures (waarbij de schuldenaar als eiser of gedaagde partij is), bijzondere executie maatregelen en de ten tijde van de faillietverklaring lopende overeenkomsten, waaronder de huur- en de arbeidsovereenkomst. Noem de belangrijkste reden waarom de klant de publicatie moet hebben. Volledig bijgewerkte publicatie met laatste wetgeving, rechtspraak en wetenschappelijke inzichten. Welke goederen behoren tot de boedel, zoals bij faillissement op het moment dat een lopende betaalopdracht niet is voltooid? Behoren #niet-fysieke# zaken (in de cloud) tot de boedel? Hoe te handelen bij niet-voltooide volstorting van aandelen? En bij een derden- of kwaliteitsrekening? De complexe materie van lopende civiele en bestuursrechtelijke procedures op moment van faillissement wordt uiteengezet. Veel praktijkvragen over de invloed van faillissement op lopende licentie-, huur- en arbeidsovereenkomsten worden in detail besproken. Bij welke actuele ontwikkelingen in de markt/het vakgebied sluit de publicatie aan? Bij lopende huurovereenkomst wordt de complexe rechtspraak van de Hoge Raad uiteengezet, bij de arbeidsovereenkomst de werking van de Wet Werk en Zekerheid van 2015 alsook het actuele thema welke inspraakrechten werknemers bij faillissement hebben. Waarin onderscheidt de publicatie zich in de markt? En ten opzichte van bestaande uitgaven? Het boek is als onderdeel van een serie van 10 delen Insolventierecht (ca. 3500 pagina#s) een systematische en diepgaande behandeling van wetgeving, rechtspraak, door rechtbanken gehanteerde procesreglementen en literatuur uit wetenschap en praktijk. Het is in Nederland zonder precedent. Voor wie is de publicatie met name bedoeld? In welk onderdeel van het werk is de publicatie voor de doelgroep cruciaal? Curatoren, advocaten, rechters, bankjuristen, contractenmakers.Insolventierecht Gevolgen van faillietverklaring (1)

Stažení Insolventierecht Gevolgen van faillietverklaring (1) zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789013137521

  Publicatiedatum
  :

  14/06/2016

  Uitgever
  :

  Wolters Kluwer Nederland B.V.

  Gewicht
  :

  1129 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  251 mm x 169 mm x 38 mm

  Editie
  :

  4e editie