Johan Cruijff – mijn verhaal Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Voetbalkunstenaar Johan Cruijff is een icoon. Hij was misschien wel de beste speler aller tijden. De invloed van zijn speelstijl en voetbalfilosofie was en is groot. Hij is een held, een voorbeeld, een leermeester. Zowel voor- als tegenstanders luisterden geboeid als hij het woord nam, op zijn onnavolgbare wijze.

Johan Cruijff is van ons allemaal en daardoor heeft iedereen zijn ?eigen? Johan: een mengeling van feit en fictie. Nu is dan het woord aan hemzelf, in deze meeslepende autobiografie. Hierin geeft hij zíjn visie op alles wat hem bezighield, op het voetbal en op het leven.

Johan Cruijff ? Mijn verhaal is een heel persoonlijk boek, het enige met zijn éígen verhaal. Als je het leest, is het alsof hij zelf tegen je praat. Eindelijk leren wij de echte Johan kennen.

?Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent.? Johan Cruijff

?Ik wist niks van voetbal voordat ik Cruijff leerde kennen.? Pep Guardiola

?Cruijff was een icoon, maar hij bleef gewoon. Ik kan me niet herinneren dat ik andere wereldsterren heb ontmoet die zo benaderbaar bleven als hij.? Edwin van der Sar

?De beste die er was en de beste die er ooit zal zijn! De man die ons spel heeft veranderd.? Robin van Persie

?Johan is altijd een geweldige inspirator geweest. Zijn visie op voetbal wist hij geweldig te verwoorden en daarbij wist hij je altijd aan het denken te zetten. Hij was een goede dwarsdenker.? Guus Hiddink

?Een wonderlijk vrije geest, een briljant voetballer en een buitengewoon mens (?).? Mart Smeets

?Ik heb vroeger altijd gedacht dat Cruijff een van de beste voetballers was. Ik heb me vergist. Cruijff is de beste voetballer aller tijden.? Willem van HanegemJohan Cruijff - mijn verhaal

Stažení Johan Cruijff – mijn verhaal zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789046821565

  Publicatiedatum
  :

  05/10/2016

  Pagina’s
  :

  224

  Uitgever
  :

  Nieuw Amsterdam

  Ondertitel
  :

  de autobiografie

  Uitvoering
  :

  EPUB 2 met digitaal watermerk

  Bestandsgrootte
  :

  11815.2KB