Koningsbiografieen Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Voor het eerst sinds 1890 wordt Nederland door een koning geregeerd. Over hem is het een en ander bekend – maar wie waren de mannelijke voorgangers van koning Willem-Alexander?

Tweehonderd jaar geleden, op 30 november 1813, landde prins Willem Frederik op Scheveningen. Enkele dagen later werd hij uitgeroepen tot soeverein vorst. In het kader van het tweehonderdjarig bestaan van de Nederlandse monarchie in 2013 hebben het Prins Bernhard Cultuurfonds, Uitgeverij Boom en de Universiteit Utrecht het initiatief genomen tot de publicatie van de biografieën van de eerste drie Nederlandse koningen.
De drie auteurs Jeroen Koch, Jeroen van Zanten en Dik van der Meulen, die de volledige medewerking kregen van het Koninklijk Huis Archief, hebben biografieën geschreven die rijk zijn aan onthullingen en spectaculaire nieuwe inzichten. Met de verschijning van dit baanbrekende drieluik zal de Nederlandse geschiedenis moeten worden herschreven.

De set bestaat uit:
Koning Willem I – Jeroen Koch
Koning Willem II – Jeroen van Zanten
Koning Willem III – Dik van der MeulenKoningsbiografieen

Stažení Koningsbiografieen zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789089531377

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Boom

  Ondertitel
  :

  Willem I, Willem II, Willem III

  Extra
  :

  Set Koningsbiografieën – Willem I, Willem II, Willem III

  Gewicht
  :

  4231 gr

  Uitvoering
  :

  Met harde kaft

  Afmetingen
  :

  238 mm x 158 mm x 136 mm

  Editie
  :

  1e editie