Latijn / Nederlands Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

Hoewel het Latijn aan weinig veranderingen onderhevig is – het is immers een dode taal en het aantal vondsten van onbekende teksten is beperkt – zijn de eisen die gebruikers aan een woordenboek Latijn/Nederlands stellen alsook de Nederlandse taal dat wél. Daarom is bij Amsterdam University Press een volledig herziene versie verschenen van het succesvolle vertaalwoordenboek Latijn/Nederlands van Harm Pinkster. Deze zesde editie verschijnt zowel in boekvorm als op het internet (www.latijnnederlands.nl). Net als de eerste druk is het woordenboek mede gericht op een publiek van niet-professionele classici. Door de combinatie van oude en nieuwe eigenschappen blijft dit woordenboek bij uitstek geschikt voor leerlingen in de laatste klassen van het vwo, studenten en beroepsbeoefenaren die met Latijnse teksten in aanraking komen.

Wat is er nieuw aan deze herziene editie:

– Het aantal woorden is uitgebreid en de typografie is geperfectioneerd.
– Enkele honderden lemmata zijn opnieuw bewerkt, onder andere op basis van lezersreacties en nieuwe afleveringen van de Thesaurus Linguae Latinae.
– De structuur van de lemmata van de elektronische versie is verbeterd.Latijn / Nederlands

Stažení Latijn / Nederlands zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789089645036

  Publicatiedatum
  :

  08/08/2015

  Uitgever
  :

  Amsterdam University Press B.V.

  Ondertitel
  :

  woordenboek

  Extra
  :

  Woordenboek Latijn / Nederlands

  Gewicht
  :

  1468 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  227 mm x 162 mm x 44 mm

  Editie
  :

  6e editie