Memoires 1981 Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

19 juli 1981
Ik had de nacht doorgebracht in Club Bath. Ik belandde in het orgiegedeelte waar ik zes uur bleef en uiteindelijk een klassieke Amerikaanse blow job kreeg. Ik hield mijn hart vast niets op te lopen. Tenslotte heb ik al dagenlang uitslag bij mijn lip, dat volgens dokter Delprat herpes is.
Ik probeerde ergens een rustig plekje te vinden, maar waar ik ook ging, overal lagen kerels elkaar te zuigen wat gepaard ging met de nodige varkensstalgeluiden. Er waren ook veel zwarten. Ik probeerde vergeefs mijn oren dicht te stoppen. Ik walgde van alles. Normaal gesproken ga ik naar een sauna, heb seks en vertrek, maar nu had ik Club Bath nodig als hotel. Sommige jongens gaan letterlijk van penis naar penis en kunnen er niet genoeg van krijgen. Het heeft niets meer te maken met de noodzaak overtollige hormonen te lozen, it is the orgy that counts.Memoires 1981

Stažení Memoires 1981 zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789067282765

  Publicatiedatum
  :

  08/07/2017

  Pagina’s
  :

  350

  Uitgever
  :

  Uitgeverij Papieren Tijger

  Titel serie
  :

  Memoires Willem Oltmans

  Nummer in serie
  :

  31

  Extra
  :

  Memoires 1981

  Gewicht
  :

  491 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  214 mm x 132 mm x 32 mm

  Editie
  :

  1e editie