Memoires 1987-A Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Posted by

Boek in het Nederlands!


Omschrijving

4 mei 1987

Luchthaven Malan
Heerlijk ochtendje met broer Hendrik. Mijn broer had besloten een speech af te steken omdat ik eerder tijdens mijn bezoek had gesproken over “fundamentele goodwill” van zwarten voor blanken. “Wim, je moet gewoon begrijpen dat we hier in een jungle leven. Het woord ‘goodwill’ is een anathema en een begrip dat niet bestaat. Hier op aarde is alleen ‘ill-will’. Goodwill is geserveerd voor heaven. Wat hier op dit moment gebeurt, is dat er een overname aan de gang is, dat is alles. It is a question of naked power. Eat or be eaten. South-Africa is confronted with an all-out war of take-over power. We are simply seeing the laws of the jungle being applied.” Ik vrees eigenlijk dat hij gelijk heeft.Memoires 1987-A

Stažení Memoires 1987-A zdarma kniha:
Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  ISBN
  :

  9789067283304

  Publicatiedatum
  :

  29/01/2017

  Pagina’s
  :

  360

  Uitgever
  :

  Papieren Tijger, Uitgeverij

  Titel serie
  :

  Memoires Willem Oltmans

  Nummer in serie
  :

  43

  Gewicht
  :

  505 gr

  Uitvoering
  :

  Met zachte kaft

  Afmetingen
  :

  213 mm x 133 mm x 35 mm

  Editie
  :

  1e editie